התראות
מחק הכל

Vertical Vision Flight Academy at Des Moines Iowa

1 שרשורים
1 חברים
0 Reactions
13 צפיות
New Member
הצטרף/ה: לפני 4 ימים
שרשורים: 1
נושא פותח  

היי חברים,

רציתי לשתף כאן באפשרות שיכולה להיות מעניינת לישראלים בעלי אזרחות אמריקאית או גרין קארד שרוצים להתחיל או להמשיך את הדרך שלהם בעולם התעופה בארה״ב, אבל מחפשים משהו קצת שונה מבתי הספר הגדולים והמוכרים.

שמי אומר ואני כרגע מנהל את Vertical Vision Flight Academy בדה מוין, איווה.

אנחנו בית ספר Part 61, ומציעים מסלול מלא מרישיון טייס פרטי ועד רישיונות מסחריים, מכשירים, רב־מנועי והסמכות מדריכי טיסה.

אחד הדברים שאני אוהב אצלנו הוא שאנחנו בית ספר יחסית קטן ואישי, אבל מבחינת צי אנחנו משתמשים במטוסים חדשים

✈️ צי מודרני של מטוסי Piper Archer, רובם עם מערכות Garmin G1000NXi

✈️ מטוס Piper Seminole חדש משנת 2025 לאימוני רב־מנועי, גם הוא עם מערכת G1000NXi

🖥️ סימולטור Redbird FMX פול מושן, עם תא טייס המדמה מערכת G1000, אפשרות לעבור גם לתצורת מכשירים אנלוגית ושדה ראייה של 240 מעלות. זהו כלי שאנחנו משתמשים בו רבות, במיוחד באימוני טיסת מכשירים, תרגול נהלים ומצבי חירום, והוא מאפשר לתרגל תרחישים בצורה יעילה ובעלות נמוכה משמעותית משעת טיסה במטוס.

אנחנו ממוקמים בנמל התעופה הבין־לאומי של דה מוין, Des Moines International Airport (KDSM), כך שכבר מתחילת הדרך מתאמנים בסביבה של שדה תעופה מסחרי, מרחב אווירי מבוקר ובקרת תעבורה אווירית אמיתית.

עוד יתרון שלדעתי הרבה ישראלים לא חושבים עליו הוא איווה עצמה.

יוקר המחיה בדה מוין נמוך משמעותית מזה שבאזורים רבים שבהם נמצאים בתי הספר הגדולים בפלורידה, קליפורניה ובמקומות נוספים. למי שמגיע לתקופה של כמה חודשים או יותר כדי להתמקד בטיסות, ההבדל בעלויות השכירות והמחיה יכול להיות משמעותי מאוד.

חשוב להדגיש:

נכון להיום אנחנו לא מנפיקים אשרת סטודנט, ולכן כדי ללמוד אצלנו צריך להיות בעלי מעמד מתאים בארה״ב, לדוגמה אזרחות אמריקאית, תושבות קבע או מעמד חוקי אחר המאפשר לימודי טיסה.

אנחנו נמצאים בתהליך של מעבר לPart 141, והמטרה היא שבהמשך נוכל לתמוך גם בסטודנטים בין־לאומיים ובאפשרויות הקשורות לאשרות.

אחת הסיבות שאני מפרסם כאן היא שאני בעצמי עברתי את המסלול של ישראלי בעולם התעופה האמריקאי, ואני יודע כמה קשה להבין בהתחלה איך המערכת עובדת ואיפה כדאי ללמוד.

אשמח מאוד לראות יותר ישראלים נכנסים לתחום. אם יש כאן מישהו שכבר נמצא בארה״ב ומתעניין ברישיון טייס פרטי, בהשלמת רישיונות אמריקאיים, בהגדר מכשירים, ברישיון מסחרי, ברישיון רב־מנועי או בהסמכות הדרכה, מוזמנים לפנות ולהתייעץ, גם אם אתם עדיין רק בשלב שבו אתם מנסים להבין אם זה מתאים לכם.

המטרה מבחינתי היא לתת עוד אפשרות למסלול קצת יותר אישי, בלי להרגיש שאתם עוד מספר בתוך אחד מבתי הספר הענקיים וכמובן ברמה המקצועית הגבוהה ביותר עם מדריכים מעולים תוכנית סדורה מההתחלה עד הרשיון.

האתר שלנו:

verticalvisionflight.com

מוזמנים לשלוח לי הודעה בפרטי
Omer Marciano IG✈️

צטט
שתפו:
Scroll to Top